Neocate Mama Hazırlanışı 400 gr (1 ölçek 5 gr)

İNEK SÜTÜ ALERJİSİ İÇİN
Genel inek sütü alerjisi, atopik dermatit, hidrolize mamalara geniş anlamda alerjisi olan, birçok proteine karşı intolerans, maternal diyetten gelen anne sütünden alınan protein alerjileri, anti-reflü tıbbi tedavisinde olumlu tepki göstermeyen bebeklerdeki gastroözofageal reflü, kolik, malabsorbsiyonda kısa bağırsak sendromu (Short Bowel Syndrome) ve parentel beslenmeden enteral beslenmeye geçişte, bebeğin ve çocuğun inatçı ishal ve malnutrisyonunun tedavisinde kullanılır. Beslenme döneminde sağlıklı büyüme ve gelişmeyi sağlayan komple besleyici biberon mamasıdır. Hipoalerjik, lezzetli, toz halinde, tamamen amino asit içeren, karbonhidrat, yağ,  vitamin, mineral ve iz elementlerinin bulunduğu bebek mamasıdır. %100 serbest aminoasit içerir ve süt proteini içermez. İçeriğinde taurin ve karnitin ile birlikte normal büyüme ve bebeklerin gelişimini destekleyen, esansiyel ve non-esansiyel aminoasit karışımı hazır bulunmaktadır. Yüksek oranda esansiyel yağ asitleri içerir. Protein içeriğini tamamen serbest aminoasitler oluşturur. Laktoz, fruktoz, galaktoz ve sukroz içermez. Bebeğin besin gereksinimlerini tam olarak karşılar. Hipoalerjik bir formüldür ve sindirimi kolaydır.
Neocate’ın 400 gr’lık 1 ürün boyu bulunmaktadır.

Mama Nasıl Hazırlanır?

Ellerinizi dikkatlice yıkayınız. Biberonu kapağı ve emziği kullanmadan önce temizleyiniz ve bir su kabında 10 dakika kaynatınız.
Neocate mama için gerekli suyu en az 10 dakika kaynatıp, 40°C seviyesine kadar soğumasını bekleyiniz. Kaynatılmış sudan hazırlamak istediğiniz miktarı biberona doldurunuz.
Daima kutu içinden çıkan ölçeği kullanınız. Ölçek üzerindeki fazlalığı sıyırınız.
Biberonun içine hazırlamak istediğiniz miktarda Neocate koyunuz. (Her 30 ml su için 1 ölçek Neocate: 5 gr)
Biberonun ağzını kapatınız ve toz eriyinceye kadar çalkalayınız.
Biberonun ağzını açıp emziği takınız. Biberon mamasını içme sıcaklığına kadar soğutunuz. (Biberondan bileğin iç kısmına damlatılacak mama ne sıcak ne soğuk hissedilmelidir.)

Prof. Dr. Ahmet Akçay